TræningsPavillonen blev tildelt
Den Danske Designpris 2007​

Juryen skrev:”En god løsning med et socialt aspekt, fokus på funktion og kvalitet, stort potentiale på et stadigt stigende marked.

Med et stadig større fokus på sundhed og fysisk aktivitet er TræningsPavillonen en attraktiv og robust løsning, der inspirerer til udendørs motion, træning og leg i det offentlige rum. Hver pavillon har 3-5 forskellige redskaber til træning af arme, ben og krop og kan bruges af både børn og voksne. Særligt overdækningen gør pavillonen attraktiv og funktionel i det offentlige rum, da den er med til at skabe ”privatliv” under træningen og samtidig skærmer for regn og sol.

Materialevalget er kvalitetsmæssigt gennemtænkt med hensyn til æstetik og holdbarhed. Den bærende konstruktion er udført i varm galvaniseret

stål, overdækningen er en rivefast og ikkebrændbar polyestermembran, og der er brugt træsorter, der kan tåle årstidernes påvirk ning.”

Fitness i naturen

Designet er skandinavisk, inspirationen er fra Kina, og forretningsidéen er global: Folkesundheden skal fremmes. Med afsæt i den kinesiske kultur

omkring folkegymnastik, som udføres i parker og på pladser, samt nytænkning i den danske sportsverden, kom idéen til Trænings Pavillonen. 

Den overdækkede pavillon har indbyggettræning- og udstrækningsredskaber samt massagebænk. Fitnesscenteret er kommet ud i naturen og

wellness, motion, æstetik og frisk luft forenes. Open-air fitness

Design: TræningsPavillonen ApS, Hans Lyngsgård maa.

Udviklet i samarbejde med LOA og DFIF / Developed in collaboration with LOA and DFIF.

Virksomhed: TræningsPavillonen ApS.

Om Den Dansk Designpris 2007

Af professor Per Boelskifte, professor, formand for juryen

Den Danske Designpris er tilbage efterto års pause. Godt 100 tilmeldte løsninger blev indsendt til bedømmelse, og af dem kan 12nu kalde sig vindere af Den Danske Designpris 2007. Det er positivt at se, hvordan de nye virksomheder for alvor er kommet på banen.

Som altid viste feltet høj kvalitet og nytænkning inden for stort set alle kategorier. Bl a en genoptaget styrke inden for corporate branding/visuel identitet, hvor det er beundringsværdigt at se, hvordan de vindende løsninger har formået at sammensætte materielle og immateri elle elementer

til en helhed.

Ligeledes er det positivt at se hvor mange produkter/løsninger, der – både forebyggende og helbredende – fokuserer på menneskets velbefindende, helbred og livskvalitet. Det vidner om en empatisk og sympatisk designtilgang, som Danmark er særdeles god til, og hvor vi ser en fortsat udvikling med udgangspunkt i nytænkning og ikke mindst brugerens behov.

Den Danske Designpris viser på forbilledlig vis, hvordan design bidrager med innovation, kvalitet, funktionalitet, social bevidsthed og æstetik.

Men design er også et parameter til økonomisk vækst i virksomheden. Derfor uddeles for første gang i år den nye pris, Designmat ters Prisen.

Vi har mange års erfaring i etablering af udendørs træningsmiljøer. Kontakt os for nærmere information og en drøftelse af jeres muligheder for at søge midler til jeres projekt med udendørs rammer for træningsmuligheder. Kontakt os for yderligere information!

De danske TræningsPavilloner er ganske unikke. Deres lige findes ikke på markedet. TræningsPavillonerne er overdækkede træningsstationer, som tilbyder alsidig og funktionel træning i den fri natur og samtidig fungerer som mødeplatforme for udendørs aktiviteter. Træning bliver let, legende og udfordrende. De er konstrueret til voksne, men da de også er tilgængelige for børn, er de udformet, så de opfylder sikkerhedskrav til legepladser. De er holdbare, multifunktionelle - og dansk designet kvalitet til det nordiske klima.

​KONTAKT INFORMATION:

TræningsPavillonen ApS

Telefon: +45 51 20 82 81 / +45 40 15 10 62

Mail: Info@trainingpavilion.com

​TræningsPavillonen

Den Danske Designpris i 2007.

​Kunderne har givet TræningsPavillonen 4,8 ud af 5 stjerner på Facebook

© Copyright - TræningsPavillonen ApS