GreenFiT - et tilbud til alle

  • for dem som motiveres bedst på holdtræning
  • for dem som ønsker at træne indivi duelt eller sammen med en makker
  • for dem der vil skal have hjælp til træningen fra en personlig træner
  • Fitness, cardio- og styrketræning
  • træning på hold
  • individuel træning støttet af digitale univers på GreenFiT app’en​

​GreenFiT er et nyt, udendørs fitnesskoncept, som arbejder med 30 minutters cirkeltræning med base i TræningsPavillonen og det omkringliggende grønne område – GreenFiT er for alle – GreenFiT er for alle aldersgrupper og træningsniveauer.

Vi anbefaler 2 x 30 minutters træning om ugen. GreenFiT træning er sammensat, så man kommer hele kroppen og alle muskelgrupper igennem og man træner både styrke, balance og koordination.

Dit medlemskab er på måneds basis og fornyes løbende med 8 point pr. måned, som bruges til holdtræning og andre former for personlig træning og personlig vejledning. Individuel træning understøttes af det digitale univers på GreenFiT app’en. Det bruges der ingen point til (gratis ved medlemskab).

Det giver god mening at rykke træning og motion udendørs. Man forbrænder flere kalorier og bliver mere motiveret, når man bevæger sig under åben himmel.

Med GreenFiT får du mulighed for at deltage i holdtræning med dygtige instruktører og ikke mindst mulighed for at opbygge og bruge et godt netværk i lokalområdet i smukke og grønne omgivelser under hyggelige og sociale rammer. Du har også mulighed for individuel træning med støtte fra GreenFiT app’ens digitale univers. GreenFiT er åben 24 timer i døgnet.

GreenFiT - Holdtræning

GreenFiT – Holdtræning har et udvalg af hold, hvor der også er hold, der passer netop til dig og dine behov og mål. Samtidig sikrer vores dygtige instruktører at alle kan følge med og træne rigtigt, tilpasset til individuelle behov. På GreenFiT holdtræning er du sammen med andre, får en social oplevelse kombineret med god vejledning, samtidig med at du får en træning, som udvikler dig og måske endda presser dig til lidt mere, men dog inden for rammerne af en sikker træning. GreenFiT holdtræning bruger som basis 30 minutter til at træne hele kroppen. GreenFiT holdtræning trænes der balance, koordination, styrke og stabilitet. GreenFiT holdtræning giver dig en sjov og effektiv træning, og kan bidrage til at forebygge skader med fokus på store bevægelsesudslag, rank holdning, corestabilitet og kropskontrol og giver mere overskud i hverdagen.

GreenFiT – individuelt træning

Hvis du vælger at træne selv eller sammen med en marker er GreenFiT app’en din digitale fitness- eller træningsinstruktør, der motiverer dig til optimal træning samtidig med at du vejledes i korrekt brug af redskaberne i TræningsPavillonen.

Følgende er planlagt

GreenFiT - Personlig træning

Har du prøvet flere forskellige træningsmetoder uden held? I GreenFiT tilbyder vores trænere personlig træning på et højt niveau. Personlig træning er ikke kun for professionelle sportsfolk. Mange benytter sig idag af en personlig træner - fra unge, som begynder at træne til de aktive ældre, fra genoptræning til specialtræning og for dem der ønsker at tabe et par kilo eller styrke muskulaturen. Målene kan være mange som for eksempel et ønske om mere sundhed, vægttab, styrke muskelgrupper, bedre kondition, eller blot et ønskeom at være mere tilfreds med det man ser i spejlet. I GreenFiT er samarbejdet med en personlig træner fundamentet for unikke træningsresultater gennem individuelt sammensatte træningsforløb, karakteriseret ved konstant sparring, coaching og motivation.

GreenFiT - Health check

Med et Health Check vil du få målt din vægt og analyseret din fedtprocent, hvilestofskifte samt knogle- og muskelmasse. Du får også en indikation af, hvor meget abdominal fedt, du har. Sammen med disse målinger udregner analysen din metabolske alder, der fortæller dig om din krop ældes hurtigere eller langsommere end din fysiske alder. Health check bør altid foretages, før du starter træningen. Alle data kan ses, når du logger ind på din personlige medlemsside i GreenFiT App’en.

GreenFiT - BootCamp

GreenFiT vil tilbyder livsstilsændringer i korte og intensive forløb med sikkerhed for resultat. GreenFiT -BootCamp er inspireret af træning i militæret, hvor du får et personligt kost- og træningsforløb tilpasset til dine interesser og behov, men udført sammen med andre med tilsvarende ønsker om forbedringer som dig selv.

​​

Bliv GreenFiT træner/instruktør

De danske TræningsPavilloner er ganske unikke. Deres lige findes ikke på markedet. TræningsPavillonerne er overdækkede træningsstationer, som tilbyder alsidig og funktionel træning i den fri natur og samtidig fungerer som mødeplatforme for udendørs aktiviteter. Træning bliver let, legende og udfordrende. De er konstrueret til voksne, men da de også er tilgængelige for børn, er de udformet, så de opfylder sikkerhedskrav til legepladser. De er holdbare, multifunktionelle - og dansk designet kvalitet til det nordiske klima.

​KONTAKT INFORMATION:

TræningsPavillonen ApS

Telefon: +45 40​​ 15 ​10 62 / +45 51 20 80 10

Mail: Info@trainingpavilion.com

​TræningsPavillonen

Den Danske Designpris i 2007.

​Kunderne har givet TræningsPavillonen 4,8 ud af 5 stjerner på Facebook

© Copyright - TræningsPavillonen ApS