​Vil du vide mere om GreenFiT træner/instruktør

Kan du se dig selv som træner for udendørs fitness hold et par gange om ugen, er vores nye cirkeltræningskoncept i naturlige grønne omgivelser, som bruger TræningsPavillonen som træningsbase, måske noget for dig.

​Med TræningsPavillonen som centrum for udendørs træning har vi udviklet et komplet fitnesskoncept - GreenFiT. Det omfatter et 30 minutters cirkeltrænings program, som kan udføres af deltagere i alle aldre og på alle niveauer. Det omfatter også en app med tilmelding til holdtræning samt træningsøvelser, så GreenFiT fungerer som et udendørs fitnesscenter. Vi søger lokale trænere/partnere, der kan se muligheder i GreenFiT konceptet og vil være vores lokale samarbejdspartner som træner.

Er du - vores lokale helt?

Du er interesseret i sundhed, helse og træning. Du kan se perspektivet i at tilbyde motionsglade danskere i dit lokalområde en ny og attraktiv trænings mulighed. Og du har ikke noget imod at investere tid og energi i at være med til at etablere en GreenFiT -base i dit grønne nærmiljø og udvikle den nye lokale træningsmulighed med et udendørs fitnesscenter som ramme og model. Det er en fordel, hvis du har et godt netværk i det område, du ønsker at starte et GreenFiT -træningscenter. Har du drømme om at arbejde selvstændigt, at bidrage til at udvikle det fysisk aktive menneske i dit lokalområde, blive en del af et voksende netværk, som kan udvikle dig lokalt og globalt, med mulighed for samtidig at få en god indtægt til dig selv, så er du vores nye lokale helt.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Som GreenFiT -træner og vores lokale helt tilbyder vi dig et træningskoncept med træningsprogrammer, som kan tilpasses lokalt, en app udviklet til styring af konceptet samt muligheden for at bruge en lokal base med en bred vifte af træningsredskaber med overdækning - samt meget mere:

 • ​GreenFiT træningsprogrammer til TræningsPavillonen og området omkring basen
 • Udendørs træning for alle aldre, niveauer, hold og individuelt
 • En app hvor brugerne kan tilmelde sig – intet besvær for dig
 • App’en med træningsoversigt som udgangspunkt for træningen
 • Brugerbetaling for at deltage
 • Brugere som selv registrerer fremmøde via mobil og Q-kode
 • Rådgivning og sparring, så du kommer rigtig godt i gang
 • Løbende support i forhold til at drive træningstilbuddet
 • Muligheden for at blive en del af vores GreenFiT team opbygget omkring TræningsPavillonen
 • Adgang til nationale og globale netværksfordele, som løbende udvikles

Bemærk: Danskerne dyrker motion som aldrig før og er altid på udkig efter nye og spændende træningsformer. Netop nu er der fokus på udendørs træning i stedet for at træne indendørs. God timing! Der kan trænes i GreenFiT med base i TræningsPavillonen hele året, fordi redskaberne er overdækkede og alle berøringsdelene er i træ, hvilket betyder at planlagt træning og træningssamlinger kan næsten altid kan gennemføres - selv når det regner eller sner.​

​Hvad skal du betale?

Din investering er din egen tid, når du i dit lokalområde skal skabe interesse og fremmøde i starten af forløbet. Det kommer til at kræve tid og engagement at få gang i holdtræningen. Og du skal lægge dig i selen for at holde interessen ved lige.

Har du ikke en base med TræningsPavillonen i nærheden, kan vores team give opbakning til at skabe en dialog med lokale myndigheder, sportsklubber og virksomheder om muligheden for at få etableret en træningsbase. Vi kan ikke garantere, at vi kan få etableret en base med TræningsPavilloner overalt, men skubber gerne på, så du kan få en træningsbase inden for rækkevidde, hvis den ikke allerede er der. 

Hvordan kommer du i gang?

Har du interesse i træning og sundhed? Kan du se perspektivet i at blive en del af det nye træningskoncept med GreenFiT i Danmark? Så vil vi gerne høre fra dig. Alle lokalområder er forskellige, og der er stor forskel på, hvor stort et medlemsgrundlag med træningsaktive, der er i hvert område. Sammen med dig kan vi opstille en case for netop dit område og regne på, hvordan det kan udvikles til en forretning. Interesseret så kontakt os!

​Om GreenFiT konceptet

Træning med GreenFiT -konceptet er opbygget med et cirkeltræningskoncept ved 11 redskaber på de tre modeller af TræningsPavillonen - suppleret med enkelte cardio øvelser uden for redskaberne. Udover træningen forbrænder man flere kalorier og bliver mere motiveret, når man bevæger sig i grønne omgivelser under åben himmel.

 • GreenFiT er et nyt, udendørs fitnesskoncept, som arbejder med 30 min. cirkeltræning i hold – for alle aldersgrupper og træningsniveauer.
 • De 30 minutters træning er sammensat, så man kommer hele kroppen og alle muskelgrupper igennem og kan træne både styrke, balance og koordination.
 • Konceptet udvikles som et nationalt og senere globalt netværk, der giver dig som partner en række fordele som fx styring af hold og tilmelding, en færdig app for brugerne og løbende support.
 • Træningskoncept, som adskiller sig fra de traditionelle indendørs centre ved at tilbyde udetræning i – overdækkede TræningsPavilloner i grønne inspirerende omgivelser.
 • Grundlæggende samme setup af træningsredskaber og muligheder på alle træningsbaser. Konceptet kan derfor nemt deles og udrulles på tværs af de forskellige træningssteder med TræningsPavilloner.

​Deltagere i holdtræningen starter træningen på et ledigt redskab et sted i cirklen – og guides automatisk rundt af den lokale træner som kan hende hjælp fra træningsapp’en, som er udgangspunkt for træningen.

Hver øvelse udføres i 30 sekunder i hvert redskab med 20 sekunder til at skifte redskab. Vi anbefaler to runder af ca. 15 minutter i træningscirklen for de fleste, som en passende træningsmængde.

Ved at træne 30 minutter to til tre gange om ugen vil deltageren hurtigt opnå mærkbare, positive resultater. Træningen gøres individuel ved at deltageren selv bestemmer intensiteten af øvelserne.

Deltageren betaler for at deltage i holdtræningen og skal betale et gebyr ved udeblivelse fra holdtræningen uden afbud. Al kommunikation foregår via app’en.

GreenFiT™ er udviklet som et komplet udendørs fitnesscenter koncept, bestående af individuelle platforme til et mere aktivt liv.​

De danske TræningsPavilloner er ganske unikke. Deres lige findes ikke på markedet. TræningsPavillonerne er overdækkede træningsstationer, som tilbyder alsidig og funktionel træning i den fri natur og samtidig fungerer som mødeplatforme for udendørs aktiviteter. Træning bliver let, legende og udfordrende. De er konstrueret til voksne, men da de også er tilgængelige for børn, er de udformet, så de opfylder sikkerhedskrav til legepladser. De er holdbare, multifunktionelle - og dansk designet kvalitet til det nordiske klima.

​KONTAKT INFORMATION:

TræningsPavillonen ApS

Telefon: +45 51 20 82 81 / +45 40 15 10 62

Mail: Info@trainingpavilion.com

​TræningsPavillonen

Den Danske Designpris i 2007.

​Kunderne har givet TræningsPavillonen 4,8 ud af 5 stjerner på Facebook

© Copyright - TræningsPavillonen ApS