​Et udendørs fitnesscenter kan hjælpe med at give en sundere og mere aktiv livsstil

​Virksomheder:

Enhver erhversleder ved at medarbejder i god form og som trives godt, er et aktiv for virksomheden. Derfor kan udendørs konditionstræning kombineret med styrketræning i TræningsPavillonen være en frugtbar investering i virksomhedens medarbejders helbred, velbefindende og effektivitet. Det meste arbejde i dag foregår siddende på en stol, hvilket ikke er sundt. Derfor er det en god ide at have et nemt tilgængeligt udendørs fitnesscenter som TræningsPavillonen til rådighed. Her har medarbejderne mulighed for fysisk aktivitet og motion sammen med kollegaerne.

Boligforeninger:

Udendørs træningspladser med fitness træning er det perfekte mødested for beboerne, og en nem gratis mulighed for at motionere og vedligeholde kroppen. Det sender også et vigtigt signal om prioritering af sund livsstil, social integrering og sammenhold.

TræningsPavillonens redskaber appelerer til alle uanset alder og som nyder at dyrke motion som en sjov aktivitet sammen med familie, venner og naboer.

Det er vigtigt, at beboerne i boligforeninger får mulighed for at danne motion- og træningsfællesskaber og her kan TræningsPavillonen være til stor hjælp.

Hvis man udnytter de frie arealer omkring bebyggelser og boligblokke, øges hele området værdi.

TræningsPavillonen har også et smukt design, der passer ind alle steder. Men vejret i Danmark er ikke altid til at regne med, hvorfor det er vigtigt, at en udendørs Fitnessplads er overdækket, så den også kan bruges når det regner og sneer.​

TræningsPavillonens mange fordele:

 • Vejret i Danmark er ikke altid til at regne med, derfor er det vigtigt, at den fitnessplads man vælger er overdækket, så den også kan bruges, når det regner og i perioder med dårligt vejr iøvrigt. TræningsPavillonen er altid klar, når beboer og medarbejdere har lyst og tid til at træne.

 • Konditionstræning som fx løbe- og cykeltræning kombineret med styrketræning i TræningsPavillonen giver de bedste resultater og en sjovere træning. Det er den slags træning, der især hitter hos de unge.

 • Det giver god mening at rykke træning og motion udendørs. Man forbrænder flere kalorier og bliver nemmere motiveret, når man bevæger sig under åben himmel. Der er træningsredskaber i TræningsPavillonen, som i et helt fitnesscenter.

 • TræningsPavillonen kan bruges til flere former for træning:
  • Styrketræning og konditionstræning
  • Balancetræning og koordinationstræning
  • Bevægelighedstræning
  • Massage og stækning
 • TræningsPavillonen er fremstillet i galvaniseret stål med berøringsdele i europæisk eg og overdækning i stærk polyester. Alle produkter kan modstå det danske klima med sne, slud, regn, blæst, kulde, varme og solskin. De er konstrueret meget robust, har en høj sikring mod hærværk og er fra grunden konstrueret, så de kræver et minimum af vedligeholdelse.

 • En ny form for træning og leg med opgaver undervejs på mobilen med TræningsPavillonen som centrum. Et interaktivt bevægelsesspil på mobilen, vi kalder det: TræningsStjernen. Med afsæt i vores gratis træningsapp udvikler vi lokalt tilpassede baner eller spor, der sender brugene på løbe- og gåture rundt i omegnen.

Hvis I har spørgsmål til hvordan jeres boligforening eller virksomhed kan etablere en udendørs platform for aktivitet, motion og styrketræning, er I velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde. Tryk Her!

De danske TræningsPavilloner er ganske unikke. Deres lige findes ikke på markedet. TræningsPavillonerne er overdækkede træningsstationer, som tilbyder alsidig og funktionel træning i den fri natur og samtidig fungerer som mødeplatforme for udendørs aktiviteter. Træning bliver let, legende og udfordrende. De er konstrueret til voksne, men da de også er tilgængelige for børn, er de udformet, så de opfylder sikkerhedskrav til legepladser. De er holdbare, multifunktionelle - og dansk designet kvalitet til det nordiske klima.

​KONTAKT INFORMATION:

TræningsPavillonen ApS

Telefon: +45 51 20 82 81 / +45 40 15 10 62

Mail: Info@trainingpavilion.com

​TræningsPavillonen

Den Danske Designpris i 2007.

​Kunderne har givet TræningsPavillonen 4,8 ud af 5 stjerner på Facebook

© Copyright - TræningsPavillonen ApS