​Det oplagte valg for Glostrup - en sund by i bevægelse

​I Glostrup vil de inspirere borgerne til at leve et sundt og aktivt liv, og det sker ved at tilbyde fitnessfaciliteter under åben himmel. TræningsPavillonen er det oplagte valg til formålet: Den er overdækket, designet i rare materialer og kræver stort set ingen vedligeholdelse. I Glostrup er den stillet op i Solvangsparken, og fra den første dag er den blevet brugt rigtig meget af borgerne til træning i al slags vejr.

  • ​TræningsPavillonen er et plus for byrum, parker og andre offentlige steder hvor de bliver stillet op. Og så er der den æstetiske dimension, der gør TræningsPavillonen til et smukt landemærke med skulpturel kvalitet med stor signalværdi.
  • Det giver god mening at rykke træning og motion udendørs. Man forbrænder flere kalorier og bliver nemmere motiveret, når man bevæger sig under åben himmel.
  • Der kan trænes i TræningsPavillonen hele året, fordi redskaberne er overdækkede og de kan også benyttes, når det regner eller sneer. Det er ærgerligt, hvis man ikke kan træne - bare fordi solen ikke skinner.
  • Udendørs træning er i vækst. Konditionstræning som løb og cykling kombineret med styrketræning i TræningsPavillonen giver de bedste resultater. Men også en gåtur og lidt hverdagsøvelser i TræningsPavillonen styrker og gavner sundheden for bogerne. Der er træningsredskaber i TræningsPavillonen, som i et helt fitnesscenter.
  • TræningsPavillonen kan bruges til flere former for træning:
• Styrketræning og konditionstræning
• Balancetræning og koordinationstræning
• Bevægelighedstræning
• ​Massage og stækning
  • ​Alle borgere, unge som ældre, nybegyndere såvel som trænede kan få glæde af redskaberne i TræningsPavillonen. Der er træningsmuligheder som i et helt fitnesscenter i TræningsPavillonen.​

Alle borgere, unge som ældre, nybegyndere såvel som trænede kan få glæde af redskaberne i TræningsPavillonen. Der er træningsmuligheder som i et helt fitnesscenter i TræningsPavillonen.​

Udendørs træning er motiverende

Vi forventer at etablere samarbejde med fysiske trænere, som kan tilknyttes de lokale platforme med TræningsPavillonen. Kunne I tænke jer af vide mere om dette, er I velkommen til at kontakte os. Tryk her.​

De danske TræningsPavilloner er ganske unikke. Deres lige findes ikke på markedet. TræningsPavillonerne er overdækkede træningsstationer, som tilbyder alsidig og funktionel træning i den fri natur og samtidig fungerer som mødeplatforme for udendørs aktiviteter. Træning bliver let, legende og udfordrende. De er konstrueret til voksne, men da de også er tilgængelige for børn, er de udformet, så de opfylder sikkerhedskrav til legepladser. De er holdbare, multifunktionelle - og dansk designet kvalitet til det nordiske klima.

​KONTAKT INFORMATION:

TræningsPavillonen ApS

Telefon: +45 51 20 82 81 / +45 40 15 10 62

Mail: Info@trainingpavilion.com

​TræningsPavillonen

Den Danske Designpris i 2007.

​Kunderne har givet TræningsPavillonen 4,8 ud af 5 stjerner på Facebook

© Copyright - TræningsPavillonen ApS