Få en udendørs træningsplads med redskaber som i et helt fitnesscenter

Udendørs træning er i vækst og alle sportsudøvere, store som små, utrænede såvel som trænede kan få glæde af

redskaberne i TræningsPavillonen. Der er redskaber til træning, som i et helt fitnesscenter.

Det giver god mening at rykke træning og motion udendørs. Man forbrænder flere kalorier og bliver mere

motiveret, når man bevæger sig under åben himmel.​

  • ​Er ønsket at træne I hold med træner, er TræningsPavillon ideel. Kombineres konditionstræning med styrketræning i TræningsPavillonen giver det super gode resultater og en sjovere træning for alle, der ønsker at forbedre deres fysiske form.

  • Vejret i Danmark er ikke altid til at regne med, derfor er det vigtigt, at den fitnessplads man vælger er overdækket, så den også kan bruges, når det regner og i perioder med dårligt vejr iøvrigt. TræningsPavillonen er altid klar, når man har lyst og tid til at træne.

  • TræningsPavillonens overdækning betyder at redskaberne altid er klar til brug. Her skal træningen ikke udsættes eller stoppes, bare fordi det regner eller har regnet. Det er ærgerligt, at der står træning i det fri på programmet, og så må træningen aflyses eller udsættes på grund af vejret.
• TræningsPavillonen kan bruges til flere former for træning:
• Styrketræning og konditionstræning
• Balancetræning og koordinationstræning
• Bevægelighedstræning
• Massage og stækning

  • TræningsPavillonen er fremstillet i galvaniseret stål med berøringsdele i europæisk eg og overdækning i stærk polyester. Alle produkter kan modstå det danske klima med sne, slud, regn, blæst, kulde, varme og solskin. De er konstrueret meget robust, har en høj sikring mod hærværk og er fra grunden konstrueret, så de kræver et minimum af vedligeholdelse.

Vi arbejder på at etablere samarbejde med fysiske trænere, som kan udvikle flere inspirerende træningsøvelser til TræningsPavillonen, som i nogle tilfælde kan tilknyttes den lokale TræningsPavillon. Kunne I tænker jer af vide mere om dette, er I velkommen til at kontakte os. Tryk her.

De danske TræningsPavilloner er ganske unikke. Deres lige findes ikke på markedet. TræningsPavillonerne er overdækkede træningsstationer, som tilbyder alsidig og funktionel træning i den fri natur og samtidig fungerer som mødeplatforme for udendørs aktiviteter. Træning bliver let, legende og udfordrende. De er konstrueret til voksne, men da de også er tilgængelige for børn, er de udformet, så de opfylder sikkerhedskrav til legepladser. De er holdbare, multifunktionelle - og dansk designet kvalitet til det nordiske klima.

​KONTAKT INFORMATION:

TræningsPavillonen ApS

Telefon: +45 51 20 82 81 / +45 40 15 10 62

Mail: Info@trainingpavilion.com

​TræningsPavillonen

Den Danske Designpris i 2007.

​Kunderne har givet TræningsPavillonen 4,8 ud af 5 stjerner på Facebook

© Copyright - TræningsPavillonen ApS