Fitness turisme – vi er vilde med aktiv ferie

Sol, sommer og udendørs motion… Hvorfor ikke også i Danmark, hvor et stigende antal turister, konferencedeltagere og gæster på campingpladser også vil være aktive udendørs i deres ferier og ved ophold væk fra hjemmet? ​

​Den friske luft under åben himmel får flere og flere til at motionere i deres ferier og ved ophold i weekender. Der er tid til aktivitet og det giver overskud.

Derfor giver det god mening at tilbyde gæster på hoteller, kursuscentre, feriebyer, feriecentre og campingpladser muligheden for at træne udendørs på en fitnessplads som TræningsPavillonen.

Vejret i Danmark er ikke altid til at regne med, derfor er det vigtigt, at den fitnessplads man vælger er overdækket, så den også kan bruges, når det regner og i perioder med dårligt vejr iøvrigt. TræningsPavillonen er altid klar, når gæsten har lyst og tid til at træne.

Konditionstræning som fx løb og cykling kombineret med styrketræning i TræningsPavillonen giver de bedste træningsresultater og en sjovere træning.

Der er træningsredskaber i TræningsPavillonen, som i et helt fitnesscenter.

Det er måske muligt at tilbyde gæsterne holdtræning med en masse sportslige aktiviteter, som man som gæst bare kan melde sig på. Det kunne fx være træningsprogrammer som fælles morgenløb med afsluttende fitnesstræning. Mulighederne er mange med en udendørs fitnessplads som TræningsPavillonen, hvor det drilske danske vejr ikke har den store betydning.

TræningsPavillonen kan bruges til flere former for træning:

  • Styrketræning og konditionstræning
  • Balancetræning og koordinationstræning
  • Bevægelighedstræning
  • Massage og stækning

Hvis I har spørgsmål til hvordan jeres ferie- eller opholdssted, bedst får en udendørs aktivitet, motion og styrketræning område – en fitnessplads er I altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde. Tryk her!​​

De danske TræningsPavilloner er ganske unikke. Deres lige findes ikke på markedet. TræningsPavillonerne er overdækkede træningsstationer, som tilbyder alsidig og funktionel træning i den fri natur og samtidig fungerer som mødeplatforme for udendørs aktiviteter. Træning bliver let, legende og udfordrende. De er konstrueret til voksne, men da de også er tilgængelige for børn, er de udformet, så de opfylder sikkerhedskrav til legepladser. De er holdbare, multifunktionelle - og dansk designet kvalitet til det nordiske klima.

​KONTAKT INFORMATION:

TræningsPavillonen ApS

Telefon: +45 51 20 82 81 / +45 40 15 10 62

Mail: Info@trainingpavilion.com

​TræningsPavillonen

Den Danske Designpris i 2007.

​Kunderne har givet TræningsPavillonen 4,8 ud af 5 stjerner på Facebook

© Copyright - TræningsPavillonen ApS