45 minutters motion hver dag? Sådan kan man løse det

Det kan være sin sag at leve op til skolereformens krav om 45 minutters bevægelse hver dag. Men det er blevet lettere med TræningsPavillonen. Den har redskaber, der er selvforklarende, robuste og sjove at bruge. Både børn og unge kan gå i gang med det samme uden instruktion, og redskaberne kan holde til det, fordi der ikke er noget sart mekanik eller tunge vægte. Alligevel kan vores elever godt få sved på panden.​

​Udendørs træning er motiverende

 • Alle elever, store som små, utrænede såvel som trænede kan få glæde at redskaberne i TræningsPavillonen. Der er redskaber til træning, som i et helt fitness center i TræningsPavillonen.


 • Udendørs træning hitter hos de unge. Konditionstræning som fx løbetræning kombineret med styrketræning i TræningsPavillonen giver de bedste resultater for de unge mennesker. Der er træningsredskaber i TræningsPavillonen, som i et helt fitnesscenter.


 • Det giver god mening at rykke træning og motion udendørs. Man forbrænder flere kalorier og bliver nemmere motiveret, når man bevæger sig under åben himmel.

 • TræningsPavillonen kan bruges til flere former for træning
  • styrketræning og konditionstræning

  • balancetræning og koordinationstræning

  • bevægelighedstræning

  • massage og stækning


 • Det meste undervisning foregår siddende på en stol, hvilket ikke er sundt. Derfor er det en god ide at have et nemt tilgængeligt fitnesscenter som TræningsPavillonen til rådighed, hvor eleverne i deres pause eller som en del af undervisningen har mulighed for fysisk aktivitet.


 • Børn og unge bør motiveres til at engagere sig i fysisk aktivitet og udvikle en livslang passion for det.

En nye form for træning og leg med opgaver undervejs på mobilen med TræningsPavillonen som centrum. Et interaktivt bevægelsesspil på mobilen, vi kalder det: TræningsStjernen. Med afsæt i vores gratis træningsapp udvikler vi lokalt tilpassede baner - eller spor, der sender brugene på løbe- og gåture rundt i omegnen. Læs mere her!

Tom Bæk Rasmussen, Leder

Ringsted 10. Klassecenter, Ringsted

De danske TræningsPavilloner er ganske unikke. Deres lige findes ikke på markedet. TræningsPavillonerne er overdækkede træningsstationer, som tilbyder alsidig og funktionel træning i den fri natur og samtidig fungerer som mødeplatforme for udendørs aktiviteter. Træning bliver let, legende og udfordrende. De er konstrueret til voksne, men da de også er tilgængelige for børn, er de udformet, så de opfylder sikkerhedskrav til legepladser. De er holdbare, multifunktionelle - og dansk designet kvalitet til det nordiske klima.

​KONTAKT INFORMATION:

TræningsPavillonen ApS

Telefon: +45 51 20 82 81 / +45 40 15 10 62

Mail: Info@trainingpavilion.com

​TræningsPavillonen

Den Danske Designpris i 2007.

​Kunderne har givet TræningsPavillonen 4,8 ud af 5 stjerner på Facebook

© Copyright - TræningsPavillonen ApS