Historien

TræningsPavillonen/TrainingPavilion er et førende dansk brand, dansk produkt og dansk firma, som var firstmover på udvikling af udendørs træningsredskaber og har mere end 100 opsætninger af trænings platforme over hele Danmark.

TrainingPavilion designede og introducerede de første udendørs træningsredskaber i 2003 for at understøtte en stigende efterspørgsel efter offentlige udendørs styrketræningsmuligheder. I dag er fysisk aktivitet en vigtig del af hverdagen, for mange danskere, men fysisk inaktivitet er ​desværre fortsat et stigende problem. Mennesker skal være fysisk aktive hver dag.

Her kan TræningsPavillonen gøre en forskel så flere kommer igang. TræningsPavillonen kan være en lokal og bekvem udendørs træningsplatform til at kombinere styrketræningsøvelser for arme, ben, mave, ryg og andre dele af kroppen. Fitnesstræning i TræningsPavillonen er for alle - det er sundt, sjovt og nemt. Redskaberne er holdbare og overdækkede og giver derfor ly for regn, sne og sol hele året.

Hvis I har spørgsmål til hvordan I bedst får etableret et udendørs aktivitetscenter til motion og styrketræning er I velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde. Tryk her!​

De danske TræningsPavilloner er ganske unikke. Deres lige findes ikke på markedet. TræningsPavillonerne er overdækkede træningsstationer, som tilbyder alsidig og funktionel træning i den fri natur og samtidig fungerer som mødeplatforme for udendørs aktiviteter. Træning bliver let, legende og udfordrende. De er konstrueret til voksne, men da de også er tilgængelige for børn, er de udformet, så de opfylder sikkerhedskrav til legepladser. De er holdbare, multifunktionelle - og dansk designet kvalitet til det nordiske klima.

​KONTAKT INFORMATION:

TræningsPavillonen ApS

Telefon: +45 51 20 82 81 / +45 40 15 10 62

Mail: Info@trainingpavilion.com

​TræningsPavillonen

Den Danske Designpris i 2007.

​Kunderne har givet TræningsPavillonen 4,8 ud af 5 stjerner på Facebook

© Copyright - TræningsPavillonen ApS