​En økonomisk attraktiv variant

TræningsSøjlen er en variant af TræningsPavillonen uden den karakteristiske overdækning.

Udvalget af redskaber er det samme. Det samme gælder funktionaliteten, træningsmulighederne og den robuste konstruktion, der – bogstavelig talt – er som skabt til det barske og foranderlige danske klima.

Kan ændres til TræningsPavillonen

Ved at undlade overdækningen kan vi tilbyde TræningsSøjlen til en mærkbart lavere anskaffelsespris. Den kan senere forsynes med overdækning som TræningsPavillonen, hvis det ønskes, så brugerne kan træne i tørvejr året rundt. Tal med os om mulighederne.

TræningsSøjlen kan ligesom TræningsPavillonen bruges til flere former for træning:

  • Styrketræning og konditionstræning
  • Balancetræning og koordinationstræning
  • Bevægelighedstræning
  • Massage og stækning

Hvis du har spørgsmål til hvordan I bedst får etableret et udendørs aktivitets- , motions- og styrketræningsområde eller en fitnessplads, er du altid velkommen til at kontakte os. Tryk her!​

De danske TræningsPavilloner er ganske unikke. Deres lige findes ikke på markedet. TræningsPavillonerne er overdækkede træningsstationer, som tilbyder alsidig og funktionel træning i den fri natur og samtidig fungerer som mødeplatforme for udendørs aktiviteter. Træning bliver let, legende og udfordrende. De er konstrueret til voksne, men da de også er tilgængelige for børn, er de udformet, så de opfylder sikkerhedskrav til legepladser. De er holdbare, multifunktionelle - og dansk designet kvalitet til det nordiske klima.

​KONTAKT INFORMATION:

TræningsPavillonen ApS

Telefon: +45 51 20 82 81 / +45 40 15 10 62

Mail: Info@trainingpavilion.com

​TræningsPavillonen

Den Danske Designpris i 2007.

​Kunderne har givet TræningsPavillonen 4,8 ud af 5 stjerner på Facebook

© Copyright - TræningsPavillonen ApS