Vær aktiv med træning og leg med opgaver undervejs på mobilen

Det er ikke kun brugerne, der bliver aktiveret med TræningsPavillonen. Omgivelserne kan også integreres med TræningsStjernen. En ny og spændende måde at kombinere forskellige former for motion, træning og oplevelser på med et interaktivt bevægelsesspil på mobilen. Med afsæt i vores gratis trænings App udvikler vi lokalt tilpassede baner – eller spor – der sender brugerne rundt i omegnen med TræningsPavillonen som udgangspunkt. Det kan motivere lokale borgere, børn og unge, gæster i området og turister til at opleve mere af byen og naturen. TræningsStjernen er et tilkøb, som folder det udendørs træningstilbud ud til hele lokalområdet. En sjov udfordring og en ekstra dimension, der fremhæver byens sundhedsprofil.

Der etableres skilte med brugervejledning, hvor brugerne nemt guides gennem brugen af vores app til TræningsStjernen.

​Eksempel på allerede etableret TræningsStjerne:

​Her er der 5 temabaner​

Hvis I har spørgsmål til TræningsStjernen og hvordan den kan etableres i jeres lokale område, er I velkommen til at kontakte os. Tryk her!

De danske TræningsPavilloner er ganske unikke. Deres lige findes ikke på markedet. TræningsPavillonerne er overdækkede træningsstationer, som tilbyder alsidig og funktionel træning i den fri natur og samtidig fungerer som mødeplatforme for udendørs aktiviteter. Træning bliver let, legende og udfordrende. De er konstrueret til voksne, men da de også er tilgængelige for børn, er de udformet, så de opfylder sikkerhedskrav til legepladser. De er holdbare, multifunktionelle - og dansk designet kvalitet til det nordiske klima.

​KONTAKT INFORMATION:

TræningsPavillonen ApS

Telefon: +45 51 20 82 81 / +45 40 15 10 62

Mail: Info@trainingpavilion.com

​TræningsPavillonen

Den Danske Designpris i 2007.

​Kunderne har givet TræningsPavillonen 4,8 ud af 5 stjerner på Facebook

© Copyright - TræningsPavillonen ApS