TræningsStjernen - En ny form for træning og leg med opgaver undervejs på mobilen​

Det er ikke kun brugerne, der bliver aktiveret med TræningsPavillonen. Omgivelserne kan også integreres med TræningsStjernen. Det er en ny og spændende måde at kombinere forskellige former for motion, træning og oplevelser på, et interaktivt bevægelsesspil på mobilen. Med afsæt i vores gratis trænings App udvikler vi lokalt tilpassede baner eller spor der sender brugerne rundt i omegnen med TræningsPavillonen som udgangspunkt.

Det inspirerer borgere, børn og unge, gæster i området og turister til at opleve mere af byen og naturen.

TræningsStjernen er et tilkøb, som folder det udendørs træningstilbud ud til hele lokalområdet. En sjov udfordring og en ekstra dimension, der fremhæver byens sundhedsprofil.​

​De 5 temabaner

Opgave Sporet

Hjælp skovhuggeren med at finde mad i en susende fart, hugge brænde og følge hunden på vej gennem skov og stier. Ca. 3-4 km og udviklet til unge over 13 år.​

Udfordrings Sporet

Find vej på en lang rute og saml point ved posterne undervejs. Ca. 9 km med udfordringer undervejs. Hvor hurtigt kan du klare det? Til aldersgruppen over 10 år.

Udflugts Sporet

Find poster i området og ved stierne. Hvor mange kan du finde, og hvor hurtigt

kan du klare det? Udviklet til større børn og

andre, der ønsker en anderledes motionstur.

Orienterings Sporet

Ænder, hjorte og kaniner er sluppet løs og skal fanges. Og der er også rovdyr, der kan stjæle point. Udviklet til 9-12 årige, som er fortrolige med mobil og spil. Ca. 2 km.

Jagt Sporet

Ænder, hjorte og kaniner er sluppet løs og skal fanges. Og der er også rovdyr, der kan stjæle point. Udviklet til 9-12 årige, som er fortrolige med mobil og spil. Ca. 2 km.​

Hvis I har spørgsmål til TræningsStjernen og hvordan den kan etableres i jeres lokale område, er I velkommen til at kontakte os. Tryk her!

De danske TræningsPavilloner er ganske unikke. Deres lige findes ikke på markedet. TræningsPavillonerne er overdækkede træningsstationer, som tilbyder alsidig og funktionel træning i den fri natur og samtidig fungerer som mødeplatforme for udendørs aktiviteter. Træning bliver let, legende og udfordrende. De er konstrueret til voksne, men da de også er tilgængelige for børn, er de udformet, så de opfylder sikkerhedskrav til legepladser. De er holdbare, multifunktionelle - og dansk designet kvalitet til det nordiske klima.

​KONTAKT INFORMATION:

TræningsPavillonen ApS

Telefon: +45 40​​ 15 ​10 62 / +45 51 20 80 10

Mail: Info@trainingpavilion.com

​TræningsPavillonen

Den Danske Designpris i 2007.

​Kunderne har givet TræningsPavillonen 4,8 ud af 5 stjerner på Facebook

© Copyright - TræningsPavillonen ApS