​Udendørs træningsredskaber til virksomheder​

Holder de ansatte i din virksomhed af at træne, så har du nu en unik mulighed for at få udendørs træningsredskaber på matriklen, uanset hvor du befinder dig i landet.

​Hos TræningsPavillonen på Frederiksberg er vi specialister i udendørs træningsredskaber, da vi i mere end 35 år har beskæftiget os med unikke træningsredskaber, der kan skabe en sundere livsstil - særligt for virksomheder, der har meget stillesiddende arbejde. Vi fremstiller og forhandler selv vores egne udendørs træningsredskaber, som er de populære træningspavilloner.

Vores produkter er primært tiltænkt virksomheder, men en lang række kommuner og offentlige virksomheder træner nu i stor stil udendørs med vores redskaber. TræningsPavillonerne er overdækkede træningsstationer, som tilbyder alsidig og funktionel træning i naturen og samtidig fungerer som mødeplatforme for udendørs aktiviteter.

Træn med udendørs træningsredskaber i høj kvalitet

Med vores udendørs træningsredskaber kan du træne udenfor året rundt. Det er helt unikt, at det er overdækkede træningsfaciliteter, som giver medarbejderne mulighed for altid at kunne udnytte muligheden for at træne. Træning og regelmæssig motion er med til at give bedre velvære og holde hjerne og krop skarp, således at man også er en mere effektiv medarbejder.​

​​

Derfor er det en god investering at få udendørs træningsredskaber til virksomheden eller kommunen, så alle medarbejdere kan træne, når de har tid og lyst. Vores redskaber er alle i rigtig høj kvalitet samt utroligt robuste, slidstærke og stabile.

Træningen bliver let, legende og udfordrende. De er konstrueret til voksne, men da de også er tilgængelige for børn, er de udformet, så de opfylder sikkerhedskrav til legepladser. De er holdbare, multifunktionelle og dansk designet kvalitet til det nordiske klima.

​Træn når du har lyst

​Med udendørs træningsredskaber er det muligt at træne, når du har lyst. Det giver en frihed samt muligheden for at få et pusterum, hvis hverdagen bliver for stresset. Med vores udendørs træningsredskaber, som er multifunktionelle, har du alle de fundamentale funktioner, du har brug for i en god træningssession.

Skal dine medarbejdere have egne træningsfaciliteter? Kontakt os for at høre mere om vores TræningsPavilloner. Ring til os på telefon

+45 40​​ 15 ​10 62/+45 51 20 80 10 eller skriv til info@trainingpavilion.dk.​​

De danske TræningsPavilloner er ganske unikke. Deres lige findes ikke på markedet. TræningsPavillonerne er overdækkede træningsstationer, som tilbyder alsidig og funktionel træning i den fri natur og samtidig fungerer som mødeplatforme for udendørs aktiviteter. Træning bliver let, legende og udfordrende. De er konstrueret til voksne, men da de også er tilgængelige for børn, er de udformet, så de opfylder sikkerhedskrav til legepladser. De er holdbare, multifunktionelle - og dansk designet kvalitet til det nordiske klima.

​KONTAKT INFORMATION:

TræningsPavillonen ApS

Telefon: +45 51 20 82 81 / +45 40 15 10 62

Mail: Info@trainingpavilion.com

​TræningsPavillonen

Den Danske Designpris i 2007.

​Kunderne har givet TræningsPavillonen 4,8 ud af 5 stjerner på Facebook

© Copyright - TræningsPavillonen ApS